Termes i condicions

Termes i condicions

Condicions Generals d'utilizació de la subscripció als butlletins de Manduca Lleida

Aquests terminis i condicions constitueixen les normes per les quals es regeix tot el relacionat amb la manipulació de dades subministrades per l'Usuari en el moment d'inscriure's a Manduca Lleida, amb la finalitat de rebre els butlletins que se li ofereixen.

Amb la sola utilització del web s'atribueix la condició d'usuari de Manduca Lleida i accepta plenament i sense reserves cadascun d'aquests termes i condicions, els quals podran ser modificats en tot o en part únicament per Manduca Lleida.

Per mitjà de l'enviament del seu email, l'Usuari accepta subscriure's als nostres butlletins de Manduca Lleida.

Atenent a allò que reglamenta la Llei 1581 de 2012 i El Decret Reglamentari 1377 De 2013 pel que fa a la manipulació de dades que ingressen els usuaris per rebre el butlletí que ofereix Manduca Lleida, entén que els seus usuaris li proporcionen dades de naturalesa personal relatives a nom, i correu electrònic i que tenen caràcter de confidencials d'acord a l'expressat en els presents Termes i Condicions. Per això, i als efectes previstos a la normativa anteriorment enunciada sobre protecció de dades personals, Manduca Lleida, com a propietària, adquireix la qualitat de Responsable i Encarregada del tractament de les dades personals, donant compliment a les disposicions de la Llei esmentada. 

Manduca Lleida podrà reproduir, publicar, traduir, adaptar, extreure o compendiar les dades o informació subministrada. L'usuari a més accepta que Manduca Lleida disposi d'ells a títol onerós o gratuït sota les condicions lícites que consideri. L'usuari coneix i accepta que les dades contingudes en el formulari per accedir al "newsletter" de Manduca Lleida, els quals poden ser utilitzats per impulsar, dirigir, executar i dur a terme campanyes promocionals o concursos de caràcter comercial o publicitari, per mitjà de correus electrònics o qualsevol mijtà de comunicació.

En el cas en què Manduca Lleida emmagatzemi el contingut de les dades personals d'un titular de forma errònia, es procedirà a rectificar-los a instància del titular seguint el procediment establert al Decret 1377 de 2013. 

De totes maneres, l'Usuari podrà sol·licitar la retirada de la seva informació personal de la base de dades de Manduca Lleida, enviant un correu electrònic un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., essent retirada de la base de dades de Manduca Lleida.

L'Usuari es compromet a subministrar informació veraç i ajustada a la realitat, en cas contrari s'entén que incompleix els presents termes i condicions, essent només l'usuari el responsable de tots els danys i perjudicis que la falsedat en el subministrament de dades hagi pogut ocasionar a Manduca Lleida.