Notícies

Estrenem la nova web de Manduca Lleida, amb un disseny més modern i pràctic.


Captura1

El nou web de Manduca Lleida ha estat renovat totalment quant a la seva imatge i continguts per adaptar-nos a les noves tendències tecnològiques, així com fer-la més pràctica pels usuaris que ens visiten.

Les millores no només són de disseny, sinó de continguts i de navegació, inclouen nous apartats com poden ser NOTÍCIES relacionades amb Manduca Lleida (receptes, col·laboracions, patrocini...), i ESDEVENIMENTS, quant a totes aquestes mostres o fires en les quals estarem presents per tal que pugueu apropar-vos i conèixer-nos en primera persona.

Captura5Un dels reptes que afrontàvem era la forma en què vosaltres ens feieu arribar les comandades dels menús diaris o setmanals. Per aquest motiu s'ha creat una pàgina amb formulari de comanda per a cada dia de la setmana i una altra que inclou cada dia de la setmana, per si estiguéssiu interessats en el nostre pack setmanal, amb els formularis de cada dia.

El disseny dels serveis que Manduca Lleida ofereix també s'ha millorat visualment, de tal forma que accedir als nostres serveis de càtering i els productes que oferim és molt més senzill.

Però com tot, fins que no es proven els productes no es pot valorar l'eficàcia i practicitat d'allò que ofereixes i és per això que et convidem a fer-nos arribar tots els comentaris, recomanacions o idees per tal de millorar el nostre servei, del que al cap i a la fi, tu ets el més important.

Elena